Kamers

Al onze 73 comfortabele kamers zijn voorzien van badkamer, koelkast, safe, tv en airconditioning. Ze zijn ruim, licht en worden goed schoongehouden.
In het hoofdgebouw zijn 18 kamers, verdeeld over 3 verdiepingen. Het hoofdgebouw heeft ruime gangen en ruime balkons.
Rond het zwembad zijn 12 kamers. Verder nog 16 kamers met één groot bed en een privébalkon en 27 kamers en onze vergaderzaal in het nieuwe gedeelte van Orchidée Guesthouse.

Het ontbijt staat voor u klaar van 06.30 tot 10.00 uur. Het “restaurant The Orchid” heeft een uitgebreide menukaart met westerse en Khmer gerechten. Specialiteit zijn de zeegerechten.

De kamerprijzen zijn redelijk, variërend van $16 tot $53 per kamer per nacht. Er zijn 2 familiekamers voor respectievelijk $35 en $45 per kamer per nacht. Alle genoemde prijzen zijn inclusief kamerbelasting. Kamerprijzen vanaf $30 zijn inclusief het ontbijt voor 2 personen m.u.v. de kamers voor 3 personen en de familiekamers.

We helpen u graag uw bus- en/of boottrips, transfers, motor- of autohuur te regelen evenals alle excursies waar u individueel of in een groep aan deel kunt nemen. Met name de korte boottrips inclusief picnic en scubadiving bevelen we bij u aan.